bancuri, glume, imagini, video, fun, bancuri online, bancuri tari, imagini haioase, videoclipuri haioase, distractie online Pe HaiSaRadem.ro vei gasi bancuri, glume, imagini, video, fun, bancuri online, bancuri tari, imagini haioase, videoclipuri haioase, distractie online. Nu ne crede pe cuvant, intra pe HaiSaRadem.ro ca sa te convingi.

Micul colt cu poze

de Bogdan Iordache

Archive for June, 2006

Tiriac Auto 2006

5 - tiriac.JPG

4 - tiriac.JPG

2 - tiriac.JPG

1 - tiriac.JPG

3 - tiriac.JPG

No comments

Bebelusi

Hai sa iti zic: au trecut patru ani de cand am calcat pe asfaltul murdar si plin de flegme din liceul meu, dar deja incepusem sa ma obisnuiesc cu ideea ca nu am ce sa fac. De excelat la “carte” nu excelez, fiind un elev mediocru, asa ca m-am complacut in situatia asta. cu toate astea de ce sa fiu ipocrit si sa zic ca am avut parte numai de tipi care domne, nu erau pe gustul meu? Mi-a placut sa stau, sa ma rad si sa iesim impreuna la o bere in spatele statiei de metrou alaturi de muncitori, pensionari si oameni scarbiti de tot ce ii inconjoara.

Ei, uite acum s-a terminat totul! S-a lasat cu putine bocete d’ale fetelor, dar le-a trecut repede…

Speram sa fim iar boboci la toamna!

bebe herastrau

bebe herastrau 2

1 comment

De odinioara

4 - bucuresci.jpg

1 - bucuresci.jpg

3 - bucuresci.jpg

2 - bucuresci.jpg

No comments

Inca nu…

Gay Fest 2006, a doua parada din romania ce apartine homosexualilor, s-a lasat cu multi pumni si multe bastoane impartite in stanga si in dreapta de catre jandarmi, si oameni cu duiumul care prostestau.

Mai e mult pana sa fie acceptati ca oameni.

03 - gayparade.JPG

01 - gayparade.JPG

05 - gayparade.JPG

09 - gayparade.JPG

08 - gayparade.JPG

10 - gayparade.JPG

1 comment

Next Page »