BluePink BluePink
XHost
Gazduire site-uri web nelimitata ca spatiu si trafic lunar la doar 15 eur / an. Inregistrare domenii .ro .com .net .org .info .biz .com.ro .org.ro la preturi preferentiale. Pentru oferta detaliata accesati site-ul BluePink

Micul colt cu poze

de Bogdan Iordache

Archive for July, 2006

Frumos exemplar!

_DSC2303.jpg

_DSC2319.jpg

_DSC2322.jpg

_DSC2325.jpg

_DSC2436.jpg

8 comments

Fericire?

“Progresam, si uitam sa fim fericiti. Ingropam bucurii intr-o mare de biti. Nu te mai poti ascunde. Esti mult prea conectat. Nu mai poti sa fii singur, esti identificat. Nu mai pot sa refuzi, nu te lasa sa crezi, te invata sa iti cauti iubirea pe net. Viata este viteza. Nu mai poti sa te-opresti. Te strivesc cei din urma - daca incetinesti. Cineva sa opreasca invazia de biti. Cineva sa ne faca din nou fericiti…”

Vama Veche - Fericire

2-catedrala.jpg

1-catedrala.jpg

3 comments

Ioana si Ana

Uite asa se nasc trei episoade pe blog! Plimbandu-ma prin Bucuresti in speranta ca voi da de acei oameni care vor neaparat sa nu le fie umbrit coltisorul de rugaciuni de catre un colos facut din otel, caramida si sticle. Despre cine vorbesc? Da, despre cei ce vin in fiecare seara la Catedrala Sfantul Iosif din inima capitalei.

Dand tarcoale pe langa catedrala, am intalnit doi copilasi pe nume Ioana si Ana. Pana in momentul ala uitasem ca nu te costa nimic sa fii copil, nu iti trebuie celular de n-şpe milioane de lei si nici ţoale de firma luate din Unirea. Erau simplii, fara bani, traiau de pe azi pe maine, insa cu toate astea nimic nu le impiedica sa zburde pe langa si ma tot rugau sa fac poze ba la masina, ba uite geamul asta din spate, ba uite stalpul asta. Asa ca uite-le mai jos! Nu puteam sa nu va arat si voua doi ingerasi pe care cu siguranta i-ati fi indragit de prima oara cum i-ati fi zarit.


 1.jpg

2.jpg

3.jpg

4.jpg

5.jpg

8.jpg

7.jpg

2 comments

Hotel Tranzit

hotel parasit

021.jpg

03.jpg
05.jpg

04.jpg

2 comments

Next Page »